mr. Sophie Zuidam

Ervaring

Al snel werd voor Sophie duidelijk dat haar interesse bij het aansprakelijkheidsrecht en letselschaderecht lag. Haar sterke rechtvaardigingsgevoel in combinatie met haar empathische denkvermogen komen samen goed van pas in de letselschadepraktijk. Tijdens haar master is Sophie twee maanden werkzaam geweest als student-stagiair bij Jeroen Bosch Advocaten. In 2023 is zij het team komen versterken als juridisch medewerker. In datzelfde jaar is Sophie beëdigd tot advocaat.

Studie

Sophie begon in 2018 met de studie Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. In 2021 behaalde zij haar bachelor. Vervolgens rondde zij in 2022 de master Rechtsgeleerdheid met als profiel het contracten- en aansprakelijkheidsrecht af. Haar masterscriptie schreef ze over de samenhang tussen het erkennen van een fout en het causale verband in medische aansprakelijkheidszaken.

Lidmaatschappen

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.