Juridische hulp in 5 stappen

Jeroen Bosch Advocaten helpt bij zaken die een grote invloed hebben op uw leven.

Wat doet Jeroen Bosch Advocaten voor mij?

Iedere advocaat van Jeroen Bosch Advocaten spreekt gewone mensentaal. Helder en duidelijk. Zo steekt onze werkwijze in elkaar.
Wanneer schakelt u onze hulp in?

  • U heeft letselschade opgelopen bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval, beroepsziekte, medische fout of bijvoorbeeld een geweldsincident. Wij kijken samen met u of u recht heeft op een schadevergoeding.
  • U wordt aansprakelijk gesteld voor schade.
  • U heeft schade opgelopen door toedoen van een professionele derde, bijvoorbeeld een notaris, een architect of een advocaat.
  • U heeft een discussie met uw verzekeraar, bijvoorbeeld over de uitkering.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een helder stappenplan:

iconen-Kennismaken
1

Gratis kennismakingsgesprek

We maken graag kennis met u. In het gratis kennismakingsgesprek bespreken we uw probleem. Na afloop van het gesprek bent u helemaal nergens toe verplicht. Klikt het van beide kanten, dan gaan we verder met stap twee.
iconen-kaart
2

Snel en slim naar het gewenste resultaat

We brengen het probleem precies in kaart. Hoe komen we tot een passende oplossing? Dat willen we weten! We bekijken de mogelijkheden en onderzoeken welke termijnen we aan acties kunnen hangen. We willen weten welke kosten hieraan verbonden zijn en zetten het gewenste eindresultaat uiteen.
iconen-Oog
3

Oog van de meester

De hoofdlijnen van uw probleem zijn duidelijk. Dan komt het aan op onze expertise: We hebben aandacht voor medische aspecten, re-integratie en oog voor schade en herstel. We komen op eigen initiatief met voorstellen en kleuren buiten de lijnen. Zo ontstaan creatieve ideeën die bijdragen aan het eindresultaat. 
iconen-aan de slag
4

Aan de slag

U bent heel benieuwd naar de voortgang van uw zaak. Daarom houden onze advocaten u persoonlijk op de hoogte van de voortgang. We spreken af in een voor u vertrouwde omgeving of bij ons op kantoor. Zo nu en dan bellen we u voor het melden van nieuws.
iconen-Resultaat
5

Resultaat

Zo snel mogelijk het voor u gewenste resultaat behalen: dat is ons streven! Ruim 75% van onze cliënten vindt de door Jeroen Bosch Advocaten gerealiseerde resultaten beter dan verwacht.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.