mr. Nicole Verpaalen

Ervaring

Al tijdens haar studie stond Nicole Verpaalen als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Tilburg cliënten bij met arbeidsrechtelijke problemen. In 2009 trad ze als jurist in dienst van een grote rechtsbijstandverzekeraar, waar ze zich specialiseerde in het aansprakelijkheids- en letselschaderecht.

Sinds haar overstap naar de advocatuur in 2017 versterkt Nicole het team van Jeroen Bosch Advocaten. Ze is een bevlogen medewerker met veel belangstelling in de mens en een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Zij zet zich volledig in voor haar cliënten en hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en een duidelijke uitleg.

Nicole is lid van het managementteam van Jeroen Bosch Advocaten.

Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Studie

Haar studie Nederlands recht voltooide Nicole aan de Universiteit van Tilburg. Zij is privaatrechtelijk afgestudeerd. Tijdens haar carrière in de verzekeringsbranche volgde ze tal van opleidingen op het gebied van aansprakelijkheid en letselschade.

De Grotius opleiding rondde zij in 2021 cum laude af. Nicole is een gespecialiseerd letselschadeadvocaat.

Lidmaatschappen

Publicaties

  • Rechtsverwerking bij overlijden WAM-verzekerde, Tijdschrift Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht in de Praktijk (TAV), nummer 7-8, 2018.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.