Letselschade opgelopen?

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval of een medische fout? Of heeft u wellicht op een andere wijze lichamelijk letsel opgelopen, bijvoorbeeld door een dier, een voorwerp of een gebrekkig gebouw? U lijdt dan mogelijk schade, bijvoorbeeld omdat u uitvalt op het werk, omdat u genoodzaakt bent om huishoudelijke hulp in te schakelen of omdat u wordt geconfronteerd met medische kosten.

Jeroen Bosch Advocaten, specialist in letselschade

De advocaten van Jeroen Bosch Advocaten zijn gespecialiseerd in het letselschaderecht en helpen u graag aan een schadevergoeding die recht doet aan uw letsel en uw situatie. Omdat u slachtoffer bent, kost het inschakelen van onze advocaten u in verreweg de meeste gevallen niets!

Belangrijke schadeposten in het letselschaderecht zijn onder meer:

  • Inkomensverlies
  • Behoefte aan huishoudelijke hulp
  • Verlies van zelfwerkzaamheid
  • Kosten voor medische kosten
  • Reiskosten
  • Studievertraging
  • Kosten zonder nut, zoals abonnementskosten die door blijven lopen
  • Smartengeld

Letselschade door een ander

Als u letselschade heeft opgelopen door toedoen van een ander, is de kans groot dat u uw schade kunt verhalen op de wederpartij. Vaak is degene die uw schade heeft veroorzaakt, hier namelijk voor verzekerd. Onze advocaten herkennen vaak in één oogopslag de haalbaarheid van uw zaak en gaan doortastend te werk. Zij gaan na een eerste kennismakingsgesprek snel over tot het aansprakelijk stellen van de wederpartij en brengen daarna zorgvuldig uw schade in kaart. Aan de hand daarvan berekenen zij uw letselschadevergoeding. Onze advocaten nemen de communicatie met de wederpartij voor hun rekening en koppelen deze in gewone mensentaal terug naar u. Zo worden uw zorgen ontnomen, maar houdt u wel altijd zelf de regie over uw zaak. Indien nodig procederen wij voor u.

Wilt u meer informatie

Heeft u vragen over letselschade?

Neem snel contact op met een van onze advocaten, telefonisch of per e-mail! via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.