mr. Femke van de Klok

Ervaring

Gedurende haar studie had Femke een bijbaan bij een advocatenkantoor, werkte zij in de zorg en deed zij vrijwilligerswerk bij een rechtswinkel. Mede door haar bijbaan, haar zorgachtergrond en door het volgen van diverse vakken ontwikkelde Femke een affiniteit met de letselschadepraktijk. Het gaat volgens haar niet alleen om een juridisch inhoudelijke zaak, maar iemand zit tevens in een herstelproces. Het menselijke aspect van de letselschadepraktijk wekte bij Femke interesse op. Na haar studie heeft Femke daarom een tijdje gewerkt als letselschadebehandelaar bij een verzekeringsmaatschappij en per januari 2024 is Femke het team van Jeroen Bosch Advocaten komen versterken als juridisch medewerker.

Studie

In 2018 is Femke afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Aansluitend heeft Femke de bachelor Rechtsgeleerdheid en de masterspecialisatie Burgerlijk Recht gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In de master Burgerlijk Recht koos Femke onder andere voor het vak aansprakelijkheidsrecht en schreef zij haar scriptie over shockschade. In mei 2023 heeft Femke haar masterdiploma in ontvangst genomen.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.