Kosten

De kosten bij inschakelen van juridische hulp
Als u een advocaat inschakelt, wilt u wel weten wat dat gaat kosten. We zetten op een rij wat u kunt verwachten.

Gratis kennismakingsgesprek
Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit gratis gesprek maken we kennis en bespreken we uw probleem. Zit u hierna aan ons vast? Natuurlijk niet. U bent tot niets verplicht. Het moet van beide kanten klikken. Is dat het geval, dan gaan we verder met stap 2 van ons stappenplan. Zo komen we tot de beste en snelste oplossing van uw probleem.

Kosten verhalen
Wij weten heel goed in te schatten of de kosten voor uw advocaat zijn te verhalen op de aansprakelijke partij of verzekeraar. Is dit het geval, dan komen de advocaatkosten voor rekening van de aansprakelijke partij of verzekeraar. Is het noodzakelijk een procedure te starten, dan gelden andere regels. In dat geval vertellen we u zo snel mogelijk wat het kost om uw zaak te behandelen.

Pro deo: gesubsidieerde rechtshulp
Met een inkomen en vermogen onder een bepaalde grens, komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp. Dat scheelt flink in de kosten: u betaalt dan enkel een eenmalige eigen bijdrage. Via www.rvr.org ziet u of u hiervoor in aanmerking komt. Ook onze advocaten kunnen dit prima voor u uitzoeken.

Mail naar info@jba.nl of bel 073 690 08 88.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem bij twijfel of onduidelijkheden gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het emailadres info@jba.nl.