Second opinion

Wat houdt een second opinion precies in? Heeft u bijvoorbeeld uw letselschadezaak in behandeling bij een andere belangenbehartiger en bent u niet tevreden? Heeft u er geen goed gevoel over of twijfelt u over de expertise van uw belangenbehartiger? U kunt bij Jeroen Bosch Advocaten terecht voor een second opinion. Wij vragen het dossier zelf op bij uw belangenbehartiger en gaan er graag mee aan de slag om te kijken of wij u kunnen helpen!

Betrokken bij een verkeersongeval? Zo gaan wij te werk.

Hoe werkt een second opinion?

Wij bestuderen uw dossier vakkundig en schatten de haalbaarheid van uw zaak in. Wij brengen snel en meestal kosteloos een second opinion en een plan van aanpak uit. Zo verliest u niet onnodig tijd en maakt u geen onnodige kosten. Indien het plan van aanpak u bevalt, neemt een van onze letselschadeadvocaten of letselschadedeskundige uw dossier definitief in behandeling volgens onze gebruikelijke werkwijze. Dat betekent dat u ook daarna in principe geen kosten maakt voor onze diensten omdat deze onderdeel van de schade zijn en te verhalen zijn op de tegenpartij.

Kosten second opinion

Beschikt u over een rechtsbijstandsverzekering en bent u niet tevreden over de manier waarop uw zaak wordt behandeld door de rechtsbijstandsverzekeraar? Dan heeft u het recht om een second opinion in te winnen bij een advocaat over de juiste aanpak van uw zaak. De kosten hiervan moeten dan door de rechtsbijstandsverzekeraar worden betaald.

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u graag een second opinion omdat uw letselschade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Maak dan snel een afspraak met een van onze advocaten, telefonisch of per-email. Onze advocaten maken het juridisch doolhof zo eenvoudig mogelijk, zodat we kunnen focussen op uw belangen. Onze advocaten nemen dat extra stapje en behandelen elk dossier zorgvuldig en persoonlijk. Wij nemen uw zorgen uit handen zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw leven.