Overige letselzaken

Specialistische advocaat in aansprakelijkheidsrecht nodig?

Bij Jeroen Bosch Advocaten werken diverse specialisten op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Wij helpen u daarom ook graag verder met uw kwestie!

Lijdt u schade doordat u gebeten bent door een hond? Of doordat een product gebrekkig is, of doordat uw advocaat een vordering laat verjaren waardoor u een zaak verliest? Dan is iemand anders mogelijk aansprakelijk voor de schade die u lijdt en heeft u recht op een schadevergoeding. De advocaten van Jeroen Bosch Advocaten zijn gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en helpen u graag aan een schadevergoeding die recht doet aan uw schade. Bent u zelf aansprakelijk gesteld? Ook dan staan onze advocaten voor u klaar.

Voorbeelden van schade door aansprakelijkheid

  • Overheidsaansprakelijkheid, schade door bijvoorbeeld het onrechtmatig handelen van overheden
  • Productaansprakelijkheid, bijvoorbeeld een beschadigd, defect of niet compleet product
  • Beroepsaansprakelijkheid bij bijvoorbeeld foute adviezen, verkeerde berekeningen, het missen van een vergunningsplicht, een verlopen termijn van beroep
  • Gevaarlijke stoffen
  • Hinder

Jeroen Bosch Advocaten helpt particulieren, bedrijven en overheden op het gebied van aansprakelijkheidsrecht. Wij hebben diverse advocaten gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht die uw zaak deskundig en persoonlijk zullen behandelen. Onze advocaten zetten door hun passie voor het vak altijd een stapje extra. Zij hebben veel ervaring en geloven in samenwerking met cliënten, heldere acties en duidelijke afspraken. Zo nemen onze advocaten zorgen uit handen, zodat slachtoffers zo snel mogelijk verder kunnen met hun leven. Neem gerust contact op met een van onze advocaten gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht via onze contactpagina, telefonisch of per-email! U kunt ook bij ons terecht voor vragen over bijvoorbeeld verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en een second opinion.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u uw schade kunt verhalen op de wederpartij? Maak dan snel een afspraak met een van onze advocaten gespecialiseerd in verkeersongevallen. Dit kan via onze contactpagina, telefonisch of per e-mail.