Kantoor

Vanaf maart 2012 is Jeroen Bosch Advocaten dé plek waar letselschadeslachtoffers terecht kunnen voor ondersteuning. De manier van werken van onze letselschadeadvocaten is radicaal anders dan men in Nederland gewend is. Wij werken vanuit de cliënt, in plaats van werken vanuit het systeem. We vechten voor het optimale resultaat voor onze cliënten, maar verwachten daarbij ook een actieve houding en veel inzet van onze cliënten. Letselschadezaken zijn lang (s)lopende zaken. Dat willen wij niet voor onze cliënten. Wij proberen zoveel mogelijk het tempo hoog te houden, zodat de cliënt zijn vizier op de toekomst richt. Het is deze werkwijze die veel slachtoffers (inmiddels door heel Nederland) aanspreekt. Wij zijn daardoor de afgelopen jaren flink gegroeid. Wij zijn trots op het vertrouwen dat onze cliënten ons geven en zijn heel erg blij dat wij steeds meer cliënten kunnen helpen.

Ons kantoor heeft in naam en huisstijl een link met de bekende Bossche schilder Jheronimus Bosch. Zijn bekendste schilderij, het drieluik ‘De tuin der lusten’, hangt in Museo del Prado in Madrid. In het kort symboliseert het drieluik de hemel, de aarde en de hel. Hemel (blauw), aarde (groen) en hel (rood) komen terug in de drie cirkels van het logo.

Met de bedrijfsnaam is afgeweken van de gewoonte van veel advocatenkantoren om eigen namen te gebruiken. Er is gezocht naar een naam die gedurfd en creatief is voor een advocatenkantoor. Dat past namelijk ook bij onze manier van werken. Bovendien houden wij erg van kunst en legt onze  bedrijfsnaam meteen de link met de stad ’s-Hertogenbosch, onze uitvalsbasis van waaruit wij inmiddels cliënten door heel Nederland (en zelfs soms daarbuiten) van ondersteuning voorzien.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.