Vacature juridisch medewerker

Ons kantoor groeit nog steeds! Daarom zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega om als juridisch medewerker de advocaten te ondersteunen bij de behandeling van hun zaken. Dat houdt in dat je in lopende zaken onder andere schadestaten en regelingsvoorstellen maakt. Daarnaast kun je de vraag krijgen een dossier te analyseren en jurisprudentieonderzoek te doen.

Wij zoeken iemand met een juridische opleiding op WO niveau. Heb je tijdens je opleiding vakken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht gevolgd, dan is dat een pré. Eerdere werkervaring is niet noodzakelijk, maar relevante werkervaring wordt meegenomen bij de beslissing wie de functie gaat invullen. Bovenal zoeken we een leuke nieuwe collega!

Jeroen Bosch Advocaten biedt:

  • Een specialistisch werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
  • Samenwerking  in een hecht en collegiaal team.
  • Een werkplek in de Bossche binnenstad met alle bijbehorende bourgondische gezelligheid.

Heb jij interesse in deze  functie en voldoe jij aan de hierboven genoemde criteria? Dan ontvangen wij je motivatiebrief en cv graag. Je kunt deze sturen naar Wouter Munten.

Studentstage

Ben jij een gevorderde WO student en wil jij een kijkje nemen in de keuken van een gespecialiseerd advocatenkantoor, dan kan dat. Wij hebben het hele jaar plaats voor studenten die een stage willen lopen.

Gedurende zes tot acht weken word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Jeroen Bosch Advocaten, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en gesprekken met schaderegelaars, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij het jurisprudentieontbijt. En vanzelfsprekend ben je bij de kantoorborrels en andere activiteiten.

Kan je niet wachten om kennis te maken met de praktijk? Bel dan met één van onze stagecoördinatoren Paulien Gossens en Femke Uijen. Of stuur hen direct een e-mail met een korte motivatie, cv en ongeschoonde cijferlijst.