Advocaat

Jeroen Bosch Advocaten is een gespecialiseerd niche kantoor op het gebied van letselschade. We zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Ons kantoor groeit! Daarom zijn wij zijn op zoek naar een ervaren (letselschade)advocaat. Wij zoeken een pro actieve collega die het klappen van de zweep kent, maar ook in staat is out-of-the-box te denken en te handelen. Wij zijn een jong kantoor dat een dominante plek inneemt in letselschadeland. Dat biedt de nodige uitdagingen, maar ook kansen.

Jeroen Bosch Advocaten biedt:

  • Een specialistisch werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Samenwerking in een hecht en collegiaal team.
  • Een werkplek in de Bossche binnenstad met alle bijbehorende bourgondische gezelligheid.

Heb jij interesse in deze  functie en voldoe jij aan de hierboven genoemde criteria? Dan ontvangen wij je motivatiebrief en cv graag. Je kunt dit mailen naar Floor Straathof of Edgar Mulders.

 

Juridisch medewerker

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega om als juridisch medewerker de advocaten te ondersteunen bij de behandeling van hun zaken. Dat houdt in dat je in lopende zaken onder andere schadestaten en regelingsvoorstellen maakt. Daarnaast kun je de vraag krijgen een dossier te analyseren en jurisprudentieonderzoek te doen.

Wij zoeken iemand met een juridische opleiding op WO niveau. Heb je tijdens je opleiding vakken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht gevolgd, dan is dat een pré. Eerdere werkervaring is niet noodzakelijk, maar relevante werkervaring wordt meegenomen bij de beslissing wie de functie gaat invullen. Bovenal zoeken we een leuke nieuwe collega!

Heb jij interesse in deze  functie en voldoe jij aan de hierboven genoemde criteria? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Floor Straathof of Edgar Mulders.

 

Studentstage

Ben jij een gevorderde WO student en wil jij een kijkje nemen in de keuken van een gespecialiseerd advocatenkantoor, dan kan dat. Wij hebben het hele jaar plaats voor studenten die een stage willen lopen.

Gedurende zes tot acht weken word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Jeroen Bosch Advocaten, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en gesprekken met schaderegelaars, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij het jurisprudentieontbijt. En vanzelfsprekend ben je bij de kantoorborrels en andere activiteiten.

Kan je niet wachten om kennis te maken met de praktijk? Bel dan met één van onze stagecoördinatoren Paulien Gossens en Femke Uijen. Of stuur hen direct een e-mail met een korte motivatie, cv en ongeschoonde cijferlijst.