LSA advocaat

Jeroen Bosch Advocaten is een gespecialiseerd niche kantoor op het gebied van letselschade. We zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Ons kantoor groeit! Daarom zijn wij op zoek naar een ervaren letselschadeadvocaat. Wij zoeken een pro actieve collega die het klappen van de zweep kent, maar ook in staat is out-of-the-box te denken en te handelen. Wij zijn een jong kantoor dat een dominante plek inneemt in letselschadeland.

Jeroen Bosch Advocaten biedt:

  • Een specialistisch werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Samenwerking  in een hecht en collegiaal team.
  • Een werkplek in de Bossche binnenstad met alle bijbehorende bourgondische gezelligheid.

Heb jij interesse in deze  functie en voldoe jij aan de hierboven genoemde criteria? Dan ontvangen wij je motivatiebrief en cv graag. Je kunt dit mailen naar Wouter Munten via wouter.munten@jba.nl.

 

Secretaresse

Ben jij een enthousiaste secretaresse met een afgeronde secretariële opleiding? Beschik je daarnaast over een gezonde dosis humor en woon je in (de regio) ‘s-Hertogenbosch? Dan zoeken wij jou!

Als secretaresse werk je bij Jeroen Bosch Advocaten samen in een hecht en collegiaal team. In de eerste plaats bied je algemene ondersteuning aan onze advocaten. Daarbij valt te denken aan telefoon-, agenda- en dossierbeheer. Daarnaast ben je in deze leuke en afwisselende functie samen met jouw collega’s het visitekaartje van kantoor. Je bent een aanspreekpunt voor cliënten en diverse (gerechtelijke) instanties. Ook het opstellen van correspondentie en het verzorgen van processtukken, behoort tot jouw takenpakket. Je bent een gastvrouw voor onze bezoekers.

Wij zijn op zoek naar iemand die voldoet aan de onderstaande criteria:

  • een afgeronde secretariële opleiding;
  • minimaal één tot twee jaar werkervaring;
  • affiniteit met de advocatuur.

Fulltime of parttime werken? Veel is bespreekbaar.

Heb jij interesse in deze functie en voldoe jij aan de hierboven genoemde criteria? Dan ontvangen wij je motivatiebrief en cv graag vóór vrijdag 26 oktober 2018. Je kunt dit mailen naar Naomi Haast via naomi.haast@jba.nl.

 

Studentstage

Ben jij een gevorderde HBO of WO student en wil jij een kijkje nemen in de keuken van een gespecialiseerd advocatenkantoor, dan kan dat. Wij hebben het hele jaar plaats voor studenten die een stage willen lopen.

Gedurende zes tot acht weken word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Jeroen Bosch Advocaten, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en gesprekken met schaderegelaars, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij het jurisprudentieontbijt. En vanzelfsprekend ben je bij de kantoorborrels en andere activiteiten.

Kan je niet wachten om kennis te maken met de praktijk? Bel dan met één van onze stagecoördinatoren Paulien Gossens en Femke Uijen. Of stuur hen direct een e-mail met een korte motivatie, cv en ongeschoonde cijferlijst.