Waarom wij doen wat we doen

Jeroen Bosch Advocaten streeft ernaar het geluk aan slachtoffers terug te geven door letselschade efficiënt en klantvriendelijk af te wikkelen. Hoe sneller een zaak wordt afgewikkeld, des te eerder heeft het letselschadeslachtoffer zijn geluk terug en is het slachtoffer in staat te herstellen. We nemen secundaire ziektewinst en secundair slachtofferschap weg door ieder slachtoffer weer regisseur van zijn eigen leven te maken.

Bij het voorspoedig afwikkelen van een letselschadezaak, dient een deskundige strategische beoordeling plaats te vinden in de aanvangsfase van het letselschadetraject. In de maanden daarna moet sprake zijn van een proactieve en efficiënte begeleiding van het slachtoffer. Dit geldt zowel voor de advocaat als voor onze ketenpartners. Vanzelfsprekend moet het slachtoffer gemotiveerd zijn om zijn eigen geluk terug te krijgen. Snelle beoordeling is daarbij noodzakelijk.

Beslissingen moeten juist en adequaat worden genomen. Of het nu gaat om massaschades (zoals de slachtoffers van Benno L. die zijn bijgestaan door Jeroen Bosch Advocaten) of een individueel slachtoffer dat vandaag niet weet waar hij morgen de huur van gaat betalen. Belangrijk is dat alle betrokken partijen onze doelstelling ondersteunen. Iedereen moet, vanuit zijn of haar rol, een efficiënte en klantvriendelijke bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschadezaken. Dat vraagt veel van iedereen en leidt uiteindelijk voor iedereen tot het meest gewenste resultaat.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.