mr.drs. Edgar Mulders

Ervaring

Edgar begon in 1996 zijn loopbaan bij een intermediair in Tilburg. Hierna volgde de overstap naar een grote verzekeraar waar hij van 1998 tot en met 2003 alle voorkomende aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken behandelde.

Sinds 2004 is Edgar advocaat. De rechtsgebieden aansprakelijkheids-, verzekerings- en schadevergoedingsrecht hebben altijd zijn belangrijkste aandacht gehad.

Edgar is oprichter van ons kantoor en tevens lid van het managementteam.

Edgar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Studie

Edgar studeerde Nederlands recht (privaatrecht) aan de Universiteit van Tilburg en Kunst- en Cultuurwetenschappen (kunstgeschiedenis) aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

De Grotius opleiding rondde hij in 2008 af. Hij is een gespecialiseerd letselschadeadvocaat. Bijzonder: Edgar is één van de zeer weinige advocaten in Nederland die zich zowel specialist in letselschade mag noemen als register-expert in de branche personenschade. Daarnaast is Edgar gediplomeerd registermediator.

Lidmaatschappen en nevenactiviteiten

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.