mr. Floor Straathof

Studie

Al tijdens haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg deed Floor Straathof de eerste juridische praktijkervaring op bij een grote verzekeraar. Een verblijf van een half jaar aan de Macquarie University in Sydney verruimde haar blik.

Ervaring

Na haar afstuderen in 2009 ging Floor direct aan de slag als jurist bij een rechtsbijstandverzekeraar. Hier deed ze ervaring op binnen verschillende rechtsgebieden. Op de afdeling Letselschade specialiseerde ze zich in aansprakelijkheid en schade.

In 2012 startte Floor als advocaat. Nu helpt ze slachtoffers van verkeers- en arbeidsongevallen en medische fouten. Ook verzorgt Floor regelmatig gastcolleges op de juridische hogeschool in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch en is zij docent aan de specialisatieopleiding voor advocaten van slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven aan de Universiteit Utrecht.

Floor heeft in 2017 de Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond. Zij is een gespecialiseerd letselschadeadvocaat.

Floor is lid van het managementteam van Jeroen Bosch Advocaten.

Floor heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lidmaatschappen

Publicaties

  • Rechtsverwerking bij overlijden WAM-verzekerde, Tijdschrift Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht in de Praktijk (TAV), nummer 7-8, 2018.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.