mr. Bart van Giessen

Ervaring

Tijdens zijn studie heeft Bart ervaring opgedaan door bij een rechtswinkel mensen te adviseren over uiteenlopende kwesties en later bij een organisatie studenten bij te staan in onderwijsgeschillen. Hij ontdekte dat zijn passie met name bij het aansprakelijkheidsrecht lag, in het bijzonder bij letselschadezaken. Na zijn studie is hij als jurist werkzaam geweest bij de rechtbank in Rotterdam en in 2023 is hij het team van Jeroen Bosch Advocaten komen versterken als juridisch medewerker.

Studie

Bart begon in 2017 met de studie Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Hij heeft zijn bachelor behaald in 2020 en is vervolgens gestart met de master Privaatrecht aan de Universiteit van Utrecht. Die spitste hij toe op het aansprakelijkheidsrecht. Hij studeerde af in 2022 en schreef zijn masterscriptie over de aansprakelijkheid van online platformen voor gebrekkige producten.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.