Annet Wijsman wordt rechter

Groot nieuws! Annet Wijsman gaat Jeroen Bosch Advocaten verlaten en wordt rechter in opleiding bij de Rechtbank Rotterdam.

Annet is vanaf de oprichting van ons kantoor als ervaren LSA-advocaat bij ons werkzaam. Gedurende de tijd dat ze bij ons werkte is er veel gebeurd. Zo is Annet getrouwd en moeder van drie prachtige kerels geworden. Ook heeft ze ons kantoor mee vormgegeven en op zeer positieve en authentieke wijze bijgedragen aan de exceptionele groei van ons kantoor de afgelopen jaren.

Sinds vorig jaar was Annet al rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam. Vanaf oktober 2019 hangt Annet haar advocatentoga definitief aan de wilgen en maakt ze de volledige overstap naar de rechterlijke macht. We gaan Annet missen. Veel meer dan we ons nu kunnen beseffen. Tegelijkertijd is het een fantastisch gevoel om te zien dat Annet haar dromen achterna jaagt én waarmaakt.

Annet, alvast veel succes! We gaan nog even van je genieten!

Annet is tot eind augustus op ons kantoor werkzaam. Daarna gaat ze nog even van haar vrije tijd genieten voordat ze in oktober start bij de rechterlijke macht. Als u haar nog in de hoedanigheid van advocaat wil spreken, moet u dus snel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *