Juridische hulp in 5 stappen

U heeft te maken gehad met een ongeval en ervaart nu lichamelijke of geestelijke klachten. Vanzelfsprekend wilt u zo snel mogelijk werken aan uw herstel. Een vlotte vergoeding van uw schade is daarbij van groot belang. Dit is immers een grote zorg minder. Daarom is de juiste juridische hulp zo belangrijk. 

Natuurlijk kunt u ook op een andere manier schade ondervinden. Schade die u vergoed wilt zien. Ook dan is snelheid van cruciaal belang. U zit immers al met de schade opgescheept en wilt deze zo snel mogelijk herstellen of gecompenseerd zien. 

Jeroen Bosch Advocaten staat voor een heldere samenwerking met u als cliënt en zorgt dat u ten allen tijde op de hoogte bent van wat er voor u wordt gedaan. Zo krijgt u waar u recht op heeft. We ondernemen hiervoor vijf heldere stappen:

iconen-Kennismaken
1

Kosteloos kennismakingsgesprek

U bent benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wordt uitgenodigd op ons kantoor voor een kosteloos kennismakingsgesprek met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek komen de hieronder beschreven vervolgstappen ook direct aan de orde. Wij gaan met u in op de achtergrond van uw probleem en mogelijke oplossingen.
iconen-kaart
2

Een helder stappenplan

Na het eerste kennismakingsgesprek gaan wij voor u aan de slag en zorgen we dat er zo snel mogelijk een helder en logisch stappenplan wordt gemaakt. Dat zorgt ervoor dat u altijd weet waar u aan toe bent en waar voor u naartoe wordt gewerkt. Uiteraard kan dat stappenplan worden bijgesteld als daar behoefte aan is.
iconen-Oog
3

Goede communicatie

Tijdens de behandeling van uw zaak zijn wij altijd bereikbaar, zowel schriftelijk als telefonisch. Wij houden u zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen en staan altijd open voor vragen en overleg. Op eigen initiatief komen we met voorstellen en alle vorderingen delen we direct met u. Voor ons spreekt dat voor zich.
iconen-aan de slag
4

Snelheid is van het grootste belang

De gehele looptijd van uw zaak bewaken wij de voortgang. Zeker in correspondentie en communicatie met grote verzekeraars wil nogal eens vertraging optreden. Wij waken ervoor dat dit uw zaak schaadt. Jeroen Bosch Advocaten zorgt dat uw zaak op een constructieve manier wordt benaderd en dat zoveel mogelijk geschillen in een vroeg stadium worden opgelost.
iconen-Resultaat
5

Toewerken naar een afwikkeling

Ieder dossier is ervoor om uiteindelijk afgewikkeld te worden. Dat is het doel. In veel gevallen is dat de schadevergoeding waar u recht op hebt. Jeroen Bosch Advocaten is van meet af aan gebrand op het afwikkelen van het dossier. Dat zorgt voor een open vizier en de mogelijkheid om tot de beste oplossing te komen.