Hulp nodig van een advocaat?

Letselschade, aansprakelijkheid en verzekeringsrecht. Drie juridische aandachtsgebieden waarbij hulp goed van pas kan komen en waarin de advocaten van Jeroen Bosch Advocaten uit Den Bosch zijn gespecialiseerd. Wij staan onze cliënten bij in zaken die een impact hebben op hun leven. En net zo belangrijk: we maken het juridische probleem begrijpelijk. Dat doen we voor particulieren, ondernemers en verzekeraars.

Advocaat met liefde voor het vak

Altijd een stapje extra zetten. Dat doet iedere advocaat van ons kantoor. Die drive komt voort uit de liefde voor het vak. We zoeken een passende oplossing en focussen in onze hulp op uw belang. Samenwerking met cliënten, heldere acties en duidelijke afspraken zijn bij Jeroen Bosch Advocaten heel belangrijk. Ons streven: zorgen uit handen nemen zodat slachtoffers zo snel mogelijk verder kunnen met hun leven.

Goede feedback

Fijn om te weten: Ruim 95% van onze cliënten is zo tevreden over de hulp van Jeroen Bosch Advocaten, dat zij ook anderen adviseren gebruik te maken van onze diensten.

Hoe kunnen we u helpen?

Bent u benieuwd of Jeroen Bosch Advocaten u kan helpen met uw probleem? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken via het telefoonnummer 073 690 08 88 of het e-mailadres info@jba.nl.